Grohe Red – Forralt vizes konyhai csaptelepek

Írta / Aktuális Nincs még hozzászólás

Forró vizes funkciók. Nagyobb kényelem

Álljunk meg egy pillanatra, és számoljuk össze hányszor van szükségünk forrásban lévő vízre a konyhában. Ha kedvünk szottyan egy finom csésze teához, amikor azon nyomban paradicsomos tésztára vágyunk, vagy a kisbaba éhesen sír, de a cumisüvege még nincs sterilizálva. És így tovább…

GROHE Red™ rendszerrel azonnal 100 °C-os vizet engedhet közvetlenül a csapból, minden várakozás anélkül. A bojler méretétől függően akár három, vagy hat litert is. Egyszerűen. Gazdaságosan. És felelős energiafelhasználással.

Forr a víz!

Eresszen forrásban lévő vizet a kevert víz mellett.

Ha azt szeretné, hogy konyhai csaptelepe több legyen mint meleg és hideg vizes csap, akkor válassza a GROHE Red™ rendszert. Új funkcióival, funkcionalitásával és az általa nyújtott kényelemmel a GROHE Red™sokkal többet nyújt a szokásos csaptelepekhez képest a konyhában. A kollekcióban két különböző méretű csaptelep található:

Duo és mono, illetve két különböző méretű kazán: 4 literes és 8 literes.
A nagyobb Duo modell a szokásos konyhai csaptelepet váltja ki, segítségével forrásban lévő vizet engedhet a szokásos kevert víz mellett. Bal oldali kép:

GROHE Red™ működtető karok

  1. GROHE Red™ forrásban lévő víz
  2. Kevert meleg és hideg víz”
GROHE Red Duo egykaros mosogató csaptelep

GROHE Red™ biztonsági funkciók

GROHE CoolTouch®
GROHE CoolTouch® technológia olyan hatékonyan szigeteli a csaptelepet, hogy azt minden kockázat nélkül meg lehet érinteni. Még azok az apró ujjacskák is megérinthetik, melyek hébe-hóba olyan dolgokhoz nyúlnak, melyekhez nem volna szabad. Mérnökeink megoldást találtak a gyermekek kíváncsiságára és a felnőttek feledékenységére.
Bal oldali kép: GROHE CoolTouch® alkalmazásával
Jobb oldali kép:
 GROHE CoolTouch® alkalmazása nélkül

GROHE ChildLock gyerekzár

ChildLock gyerekzár nem szünteti meg a 100 °C-os vízzel való forrázás veszélyét, de gyakorlatilag lehetetlenné teszi azt: a forrásban lévő víz megengedéséhez a működtető kart először ki kell húzni, majd balra kell fordítani.
A szerelvény gyermekbarát kialakítását független szervezet vizsgálta be és tanúsította.Download certificate
Bal oldali kép:
A ChildLock gyerekzár használata

  1. Kihúzni
  2. Elfordítani

A GROHE Red™ kifizetődik. Önnek és a környezetnek egyaránt.

GROHE Red™ a bizonyíték arra, hogy a kényelemnek és a környezettudatosságnak nem kell kölcsönösen kizárnia egymást. A vízforralóval vagy a tűzhelyen való vízforralással ellentétben, innovációnkkal Ön csak a szükséges mennyiségű vizet melegíti fel. Ezáltal vizet, energiát és akár költséget is megtakarít.
Alap üzemmódban a GROHE Red™ kazánok mindössze napi 10 cent* költséggel tartják a már felmelegített vizet 100 °C-on.*Németországban 2009-ben érvényes villamos energia árak alapján, környezeti hőmérséklettől és vízhőfoktól függően
GROHE Red Duo egykaros mosogató csaptelep
forrás: www.grohe.com