Cégünk több évtizedes tapasztalatot szerzett vízszerelési munkálatokban, hibafeltárásban, javításban. Mindennemű vízszerelési munkát vállalunk, legyen szó egy csöpögő csapról, csőtörésről, vagy egy komplett füdőszoba vízvezeték rendszerének felújításáról.Vízszerelési szolgáltatásainkat elsősorban magánszemélyeknek (háztartásoknak), társasházaknak és kisebb irodaházaknak ajánljuk Budapest és közvetlen vonzáskörzetében külön kiszállási díj nélkül. Közületek részére partnerszerződés keretében átalánydíjas karbantartási szolgáltatást is nyújtunk.

Működésünk alapelve az ügyfeleink gyors, pontos, szakszerű kiszolgálása megfizethető áron akár teljes anyagbeszerzéssel hétvégén és ünnepnapokon is. Az elvégzett munkákra számla ellenében garanciát vállalunk. Magánszemélyek és társaházak részére 0%-os áfa tartalommal,vállalkozások részére 27%-os áfa tartalommal is számlaképesek vagyunk..

TIPP: A legjellemzőbb vízszerelési irányadó munkadíjainkat és árlistánkat megtalálja főoldalunkon.
Egyéb vízszerléssel kapcsolatos információért, árakért vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy email-en keresztül.